divendres, 13 d’abril de 2012

Menjada Santa

(Encetem un micaco alimentat...)

Aquesta curteta Setmana Santa que hem pogut gaudir l'hem aprofitada per a anar al País Valencià. I a més de passar temps amb la família, cosa que ens agrada força, també hem pogut gaudir de la primavera...

Ametller en flor

... devorar una magnífica paella de marisc cuinada amb llenya de taronger ...

Paella de marisc

... acompanyada de llonganisses de Pasqua ...

Llonganisses de Pasqua

... i un excel·lent pa cremat ...

Pa cremat

... petites coses que et fan comprendre que per molt emboirada que estigui la vida al final, si t'hi poses, sempre surt el sol ...

Sol i núvols

PS: Per aquells que sempre em comenteu que no tinc vergonya de posar fotografies de menjar de bon matí us haig de dir que us he tingut en compte: les he posat a mitjanit !. A més, el reportatge gràfic del dia de la torradeta el deixo per més endavant...

Me'n vaig al badiu...

Visca la terra !!

5 comentaris:

Yáiza ha dit...

I tota la pobra gent que ja ha plegat veurà el post demà en llevar-se? Ostres, la paella té molt bona pinta. I les llonganisses de pasqua també. I el pa cremat també!!! Mmmrrr... no tinc gens de gana, però m'agafa golafreria, veient aquestes coses.

XeXu ha dit...

Sí, molt maques les floretes i el solet, però la conclusió de les vacances és que t'has posat les botes!

Sort que encara ho enganxo per la nit...

El porquet ha dit...

Sí, sí, molt bé, però ens podries il·lustrar amb una gràfica sobre l'evolució (creixent, òbviament) del teu pes corporal? ;p

Apa lladre que us cuideu com a capellans! (expressió que encara es diu a ca meva i tot i que potser ha perdut part de la seva vigència a mi em segueix enamorant!)

Jordi ha dit...

Ummmm pa cremat, me'n menjaria un ara mateix i després de dinar.

Molt bé, "paella de marisc" si senyor. Hi ha gent que no sap diferenciar paella valenciana, marinera, etc.

Carquinyol ha dit...

Yáiza: És una pena que encara no es puguin compartir sabors per internet...

XeXu: Culpable !!!! ;)

El porquet: No pensis, amb un cordill gruixudet i sense respirar gaire encara em serveixen els mateixos pantalons !!! :P

Jordi: Ufff de paelles i de maneres de preparar l'arròs n'hi tantes que quan veus que algú a tot li diu paella t'agafa un no se què !!

Publica un comentari a l'entrada