dimarts, 10 d’abril del 2012

Felip Puig ha de dimitir

(Encetem un micaco reivindicatiu...)
Font: El País

Que un conseller d'interior de la Generalitat de Dalt proposi retallar un dels drets fonamentals que tenen els ciutadans dels règims democràtics és indicatiu de què no s'ha assabentat que la seva feina és justament protegir que la ciutadania pugui exercir aquest i altres drets amb total llibertat, seguretat i sense cap tipus de coacció.

Només per aquest motiu ja hauria de presentar la dimissió.

Però si a tot això afegim que aquest senyor menysprea de forma reiterada la presumpció d'innocència i que des de que està al seu càrrec els ciutadans en comptes de sentir-nos més segurs ens sentim coaccionats per part d'aquells organismes que, en teoria, estan per protegir-nos quan exercim el nostre dret a manifestar-nos, no puc més que concloure que per higiene democràtica és absolutament imprescindible que aquest senyor abandoni càrrec que ocupa.

I és que fer les seves tasques de la mateixa forma que les feia un ministro español de fa més de seixanta anys avui en dia és del tot inadmissible.

Senyor Felip Puig, dimiteixi !

Me'n vaig al badiu...

Visca la terra !!

3 comentaris:

Sergi ha dit...

És força greu, sí. Aquest home ha perdut el nord i li ha pujat el poder al cap, porta la bandera de la mala política al nostre país.

Jordi ha dit...

És dreta, catalana però dreta. Si cada vegada hi ha més gent violenta per alguna cosa serà i enlloc de mirar de resoldre les causes intenten actuar al final. Tot en contra dels principis de precaució que funcionen en tots els sistemes de prevenció de riscos, qualitat, etc. Igual necessita un curs de formació...

Carquinyol ha dit...

Xexu: El pitjor és que cada dia el perd més...

Jordi: A nivell estatal se li estan copiant els mètodes...

Publica un comentari a l'entrada