dilluns, 10 d’octubre del 2011

Les tisores i la falç


(Encetem un micaco emprenyat…)

Tot va començar com si fos una broma surrealista de molt mal gust...

Font: Ara

Font: Directe.cat

… com la cosa era prou escandalosa, van fer alguna maniobra per a mirar d'emmascarar-ho una mica …

Font: El Punt Avui

… i així vam descobrir que hi ha 350 persones en el govern que, de mitja, cobren uns 5.142€ de paga extra… i ens volen fer creure que aquesta mesura es pot equiparar a retallar el 50% de la paga extra a un mil·leurista ? No contents amb això, van aprofitar-ho per a tornar a utilitzar les tisores...

Font: Ara

… i tanquem el cercle tornant a l'estil de la broma surrealista de mal gust del començament…

Font: Ara

… abans d'arribar al definitiu estat de 'aquí no ha passat res de res' i fer veure que han fet alguna cosa, quan, en realitat, ho han deixat tot tal i com estava …

Font: El Punt Avui

Què un conseller d'economia vulgui rebaixar els sous als treballadors públics a nivells de l'any 2007 defenent que 'en aquell any tot anava ja prou bé' és una demostració ben clara de que ens prenen a tots per imbècils. El cost de la vida també el baixarà als nivells del 2007? Baixarà la Generalitat el preus dels seus transports públics als del 2007? I els preus dels crèdits i les taxes universitàries? Els hi pujarà als treballadors públics el 5% de sou que els hi va baixar el Gobierno Central? I l'IVA… el tornarà a deixar al 16%?

Srs. polítics: Què estan fent? Què collons estan fent? Quina forma d'arreglar les coses és aquesta? Per aconseguir diners deixant de pagar nòmines no fa falta ser cap geni de l'economia, qualsevol empresari mediocre ho sap fer ! La seva feina és aconseguir mantenir l'estat de benestar del conjunt de la societat aconseguint aprofitar al màxim els recursos disponibles augmentant alhora la seva eficiència. I no ho estan fent !

No ho fan sobretot per dues raons: La primera és que continuen amb la mala gestió que han realitzat governs anteriors, però aprofitant això de la crisi per a fotre mà en camps com la sanitat o l'educació. I és que veient com l'actual Conseller de Sanitat havia estat un dels caps principals de la sanitat privada un no pot menys que malfiar-se, i si a sobre es recorden els comentaris elitistes fets per destacats convergentsunionistes sobre el fet que no tothom havia de poder accedir a l'educació superior les sospites de que en part estan aprofitant la crisi per a fer-nos el llit es disparen de forma exponencial, i més encara al veure que en determinades despeses (associades als privilegis dels nostres polítics) sovint no s'hi retalla. I no només això, estan obviant de forma conscient una de les causes del problema: l'espoli fiscal que pateix el Principat per part de l'Estat Espanyol. Si la nostra economia està tan malament i anem tan malament de diners… perquè seguim aportant el mateix que quan (deien) que estàvem d'allò més bé? És que fa talment la sensació que ens estem menjant nosaltres el pitjor de la crisi per a que uns altres no l'hagin de patir tant !!

Recordin una cosa: Qui s'excedeix en l´ús de les tisores pot trobar-se amb un grapat de falçs passejant pels carrers.



Me'n vaig al badiu...

Visca la terra !!

1 comentari:

Yáiza ha dit...

Sí que és per emprenyar-se, sí... quina gentussa...

Publica un comentari a l'entrada