dilluns, 22 de febrer del 2010

La restauració borbònica


(Encetem un micaco retocat...)

Tal i com va el món darrerament, i veien respostes que donen que de tant en tant alguns estudiants quan fan exàmens no seria estrany que dintre de no gaire al preguntar sobre la restauració borbònica la resposta sigui quelsom similar a això...

Font: El País
Font: Confidencial Digital
Font: 20 Minutos

... perquè això si és una restauració a fons i no el que li estan fent a la Seu de Barcelona !!



Nota Curiosa: Us heu fixat en quina secció del diari d'El País parlen de l'operació de nas de la Leti ? En *cultura* !!! Coi, ni que fos la restauració del nas de l'esfinx de Gizeh !!


Nota Acusadora: L'extrema dreta espanyola que al País Valencià ha robat els signes d'identitat de la terra farà demà a València una concentració intimidatòria de les seves contra un concert del cantautor "socarrat" Raimon. Aquesta gent, prova palpant de que la Ley de Partidos es va pensar només per a utilitzar-la contra uns quants, demostren així, i una vegada més, la seva "inculta valencianidad a la mesetaria" actuant de la única forma que ho saben fer, amb violència i intimidació, contra un dels referents culturals del sud de la nostra terra, una persona que ha dedicat la seva vida a defensar llur llengua. Des d'aquesta pàgina vull mostrar el meu suport tant a Raimon com a tots els assistents a l'acte.


Me'n vaig al badiu...
Visca la terra !!

13 comentaris:

Sergi ha dit...

No hi ha com ser de bona família per fer-se uns retocs. A veure si ara, quan s'hagi remodelat la cara, deixarà el príncep. Tindria gràcia.

Per cert, el disseny de la teva plantilla és magnífic, no sé què dius que et fa mandra canviar, però sempre he pensat que t'ho has currat molt.

Anònim ha dit...

PARLANT DE RETOCS:

Tal i com va el món darrerament, i veien respostes que donen que de tant en tant alguns estudiants quan fan exàmens no seria estrany que dintre de no gaire al preguntar sobre la restauració borbònica la resposta sigui quelsom similar a això...


VEIEN----->VEIENT

estudiants, quan fan exàmens, no seria estrany que, dintre de no gaire, al preguntar sobre la restauració borbònica, la resposta sigui quelsom similar a això...

SIGUI----->FOSSI

QUELSOM----->QUELCOM

Aplica't, Carquinyol, que això no és correcte quan s'estima tant la llengua pròpia. (I no he entrat en la sintaxi, sobretot dels gerundis).

Carquinyol ha dit...

xexu: uau... si passés això que dius els del "Sálvame" estarien ben contents... respecte a la plantilla, el problema és que està implementada en la versió antiga del Blogger i no en la nova que permet widgets i demés cosetes... però em fa moooolta mandra canviar-la !!

anònim: bé, jo també estimo molt l'all i oli... i gairebé mai em surt bé!! Així que l'únic que puc anar fent és provar i provar a veure si sóc capaç de millorar. Per sort de moment l'all i oli (i la llengua) sembla que em segueixen estimant. :)

Rita ha dit...

Tant retocar-se, al final fan totes la mateixa cara!

Em quedo amb totes les meves imperfeccions, la veritat...


Ep, i nosaltres, nosaltres també t'estimem eh... ;-)

sànset i utnoa ha dit...

Als borbons no se'ls hauria de restaurar, se'ls hauria de formatejar a tot ells.

Sobre això que fan aquells què disposen de "valencianidad de meseta" -una expressió genial- només et diré una cosa: que se'n vagin a la meseta ,que s'hi sentiran com a casa.

*Sànset*

sànset i utnoa ha dit...

Per cert, el comentari que t'ha fet aquest "filòleg anònim” feia olor a rebotat socarrim...

*Sànset*

Anònim ha dit...

Al País Valencià, gràcies a la passivitat de PSOE i PP, els fatxes campen lliurement. La paraula fastigós es queda curta.

Nica ha dit...

Digues que si, que és indignant que aquestes notícies surtin com a Cultura o el que sigui, és que no hi ha altres notícies que comentar? O si més no, jo la posaria a la secció d´Economia, que tenim dret de saber on s´inverteixen els nostres impostos... no?

AhSe ha dit...

Has d'admetre que retocar els personatges de la familia reial mentre segueixin vius és més important a curt i llarg termini que retocar estatues, pintures, dibuixos i histories sobre els mateixos. Segurament a la tal Letizia no li faran cap retrat o estatua fins que sigui esteticament perfecte! hehehe

Carquinyol ha dit...

rita: doncs sí, al final tots clons !! Ai... gràcies gràcies !! :)_

sanset: realment diu molt d'aquells "defensores de la valenciania" el seu odi a en Raimon.

Albert: Realment és així.

Nica: Jo la posaria a "esports"... xDD

AhSe: Vist així fins i tot és lògic que es retoquin... :D

LoyKaPV ha dit...

Bé, el "furvo" i els "toros" també són "cultura" per a molta gent d'aquest estat, no és d'extranyar que el "acerbo culturá zea de ezte tipo quisho" mentre altres simplement es destrueixen.
El rei per cert, li pareixerà(semblarà, vaja) bé allò de la jubilació als 67 anys,no?

P.S: La resposta de l'all i oli al anònim m'ha dixat com cul en l'aigua (anonadado) en la seua respectiva descollonamenta. hahaha

Carquinyol ha dit...

thor: el rei té com més de 70, així que tu diràs !!

(clar, que fent la seva feina jo tampoc posaria masses traves...)

;)

Sergi ha dit...

Sempre m'ha fet gràcia que quan algú té alguna cosa a criticar ho fa en forma anònima. És més elegant fer-ho de manera privada, però ja que critiques els errors de manera pública, almenys fer-ho donant la cara, no? Si tant molesta, almenys no s'hauria de dir amb aquest to tan despectiu. Venir a insultar a casa, i de manera anònima, és lleig, lleig. Per cert, 'fossi' és correcte? No ho havia sentit mai.

Publica un comentari a l'entrada