diumenge, 16 de març del 2008

Cròniques Falleres : Primer Contacte


(Encetem un micaco faller...)

A mi m'agrada visitar les falles de nit, no sé, sembla que amb la foscor de l'ambient les figures agafen més protagonisme, aquesta ha estat la primera nit que hem sortit de falles aquest any i la veritat és que hem fet una bona passejada. És la nit de la Plantà i, tal com el seu nom indica, les comissions falleres estan acabant de muntar els monuments, per tant no les hem vist acabades ni molt menys, però ja hem pogut veure detalls curiosos i fer-nos una idea general. Aquest any s'han posat de moda dues coses : la primera és veure gent que megàfon en mà es dedica a "compartir" la música que porta al telèfon mòbil amb la resta de la gent. La segona és trobar parades d'artesania, bijuteria i similars al costat de falles importants. Una cosa no canvia, però :el barri del Carme ja és un macrobotelló.


Per acabar una imatge. De totes les falles que he vist avui la que més m'ha agradat, per la seva simpatia, originalitat i missatge ha estat aquesta d'ací sota, plantada a la plaça del Tossal...


Falla Plaça del Tossal

Clickables

Me'n vaig al badiu...




Visca la terra !!

3 comentaris:

efe ha dit...

Ai, em costa de comentar. Perquè a còpia d'anys he desenvolupat una reacció al·lèrgica contra la variant alacantina de les falles (que si mai véns a Alacant has de dir que no tenen res a veure-hi i que són molt millor les fogueres).

O siga que no sé si felicitar-te o donar-te el condol. Per les falles, vull dir.

ddriver ha dit...

Quina mandra les falles,tambe una mica d´alergia,una mala nit recordo aqui i a les de Alacant un any,al mati,abans de que comencesin les falles,un cotxe amb matricula argelina es va empotra contra el meu cotxe...aquell va fer pascua abans de rams i duia un pedal ja...

Carquinyol ha dit...

efe: Per a mi no és problema perquè vinc de fora a passar només uns dies. Però si visqués a València, ai mare!! Això seria insuportable.

ddriver: és que les Falles, com qualsevol altra festa popular, són sinònim de borratxera generalitzada incontrolada.

Publica un comentari a l'entrada