dilluns, 18 de febrer del 2013

Immoralitat

(Encetem un micaco vergonyós…)

D'això …

Notícia El Punt Avui

… a això …

Notícia Vilaweb

… hi ha això …

Notícia Ara

… dues morts. Però no us enganyeu, ni tan sols la pèrdua de dues vides els ha fet reflexionar. A ells no els importa aquestes dues vides, com no els va importar totes les anteriors. Ells només han fet això per evitar que a l'endemà els titulars dels diaris mostressin al món sencer la immoralitat del partit que governa l'Estat. El factor determinant va ser una por tremenda als titulars de l'endemà, no a que l'endemà es segueixin perdent i arruïnant vides.

Una falta d'escrúpols i de vergonya enorme que fa que al portaveu dels populars digui que el seu partit feia seva la causa dels membres de la plataforma contra els desnonaments, quan poques hores abans havien dit que s'oposarien a la iniciativa. Realment vergonyós. I ells mentrestant mirant de guanyar temps per a sortir-se amb la seva.

Per cert, us en recordeu d'aquella campanya publicitària de 'l'anima de La Caixa' ?. Doncs al llegir això…

Twitter

… l'ànima de La Caixa sembla tan putrefacta com alguna classe política de l'Estat.

Me'n vaig al badiu...
Visca la terra !!

2 comentaris:

Jordi ha dit...

Els bancs i les grans empreses de serveis estratègics (aquelles que et cobren més del servei que et donen) només estan pels seus resultats. Els importa "un pito" la vida de la gent i tant se'ls en fot que es matin o visquin en condicions pèssimes si poden treure'ls el pis i treure's uns bons resultats.

Em fan vergonya aquesta gentussa!!! no són persones, són merda!!!

Sergi ha dit...

Govern d'ultradreta, no tenen ni idea del que són les persones...

Publica un comentari a l'entrada