dimecres, 15 de setembre del 2010

Tornant... però poquet


Acabades les vacances ja fa uns quants dies, miro de retornar certa activitat blocaire, tot i que no sé encara ben bé amb quina freqüència. I és que aquestes vacances, que pintaven de forma molt similar a altres anys, al final han resultat ser ben diferents, tot i que cal dir que el motiu del canvi va ser a bé, ja que la meva dona està embarassada !!

A començament de juny ens van confirmar la notícia i ens hem passat el mes d'agost realitzant proves, esperant resultats i fent repòs, ja que justament coincidia amb el final del primer trimestre de l'embaràs i és aquest un període on s'ha d'anar amb un cert compte i realitzar tota una sèrie de proves per comprovar la salut del xiquet. Tots els resultats han estat positius i, si l'Univers i els Déus diversos no s'hi oposen, a final de gener vindrà un nou micaquet al món que, seguin la tradició familiar, rebrà el nom de Ludovicus o Clodoveus, en la seva versió més moderna i usual, això sí !!

I jo per la meva part he aprofitat aquest temps d'estar a casa per posar una mica d'ordre entre el munt d'arxius que tenia desendreçats per l'ordinador. Així m'he passat uns quants dies catalogant i etiquetant a programes com iTunes,iPhoto,iDocument i uns quants altres més que comencen (o no) per i. Aquesta temporada de feina estiuenca no esperada sembla que no ha estat gaire ben rebuda per l'iMax, el meu ordinador, ja que a mitjans d'agost ha tingut una petita fallada que l'ha portat a visitar al servei tècnic.

Recuperada ara una certa normalitat, és temps d'anar preparant l'arribada del nou membre de la família (esperada per a finals de gener) i d'anar fent coses que per diversos motius no s'han pogut fer durant el temps de vancaces. És per això que, com ja indico al títol d'aquest apunt, torno però poquet, perquè no sé quina freqüència bloguística podré portar ! Aprofito per saludar-vos a tots i dir que ja he pogut comprovar que alguns heu passat unes vacances força boniques, interessants i entretingudes, cosa de la qual me n'alegro moltíssim !!


Me'n vaig al badiu...

Visca la terra !!

16 comentaris:

Sergi ha dit...

Ja estava pensant jo que cada any fa les vacances més llargues aquest Carquinyol! Però tornes amb bones notícies, has fet neteja a l'ordinador! Ah, no, les altres notícies! Felicitats!! Caram, enhorabona. No m'estranya que no puguis prometre res de cara a tornar a córrer per aquest món virtual. I espera't al gener! Ei, però les teves visites s'agraeixen, sobretot tenint en compte el que t'està caient a sobre, gràcies per passar, i molts ànims. I molts petons i abraçades pels tres també.

Rita ha dit...

Ja t'anava a renyar per trigar tant a donar senyals de vida, però vist el motiu no puc més que disculpar-te i enviar-te(vos) una pila de petons, que als petits se'ls ha d'estimar molt i com que no puc arribar a ell us els faig a vosaltres que segur que els hi traspassareu i amb escreix.

Moltes felicitats parella per la bona nova!!
+ petons!

PS Esperem, però, que de tant en tant ens vagis informant de com va creixent en Ludovicus... :-)

AhSe ha dit...

Ah! El Carquinyol està embarassat... No no, que m'equivoco, és la seva dona!! No vinguis amb escuses home, que fins al gener tu només has de donar suport moral i això és poca cosa.

Que us vagi be l'embaraç i tu a escriure, ja és setembre, s'han acabat les vacances, i no es veuen gaire micacos! Encara tens temps fins al gener. :-)

tobuushi ha dit...

Ben vinguts al club! Moltes felicitats!

kika ha dit...

ja era hora! se't trobava mot en falta! i encara que tinguis molt bons motius per seguir faltant... ves tornant, home, mentre pusguis :-)
enhorabona i moltes felicitats a tots!!!

vullunfestuc ha dit...

Carai, començava a pensar que ja no tornaves i ens dones aquesta notícia! Felicitats a tothom!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats! És una excel·lent notícia! Ara, a tenir paciència i a cuidar-la al màxim, que ara es mereix totes les atencions i més!

Marga ha dit...

Bentornat Carquinyol!

ostres, jo, com els altres comentaristes, també pensava que estaves trigant molt, així que no t'ho repetiré.

Quina alegria! Felicitats a tots dos; en Ludovicus serà el millor regal que els Reis d'Orient us han deixat mai. :-D

Ves informant de l'evolució, almenys, eh Carquinyol... Un petonàs a tots tres!

Dan ha dit...

Ha ha ha! Enhorabona!!!! I preparat, que la que us ve a sobre ni te la imagines!!! Preparat per entrar en un mon de plors, caques, pipis, mocs, glopades, febrades,... però també de rialles, de descobrir de nou el mon amb ulls de criatura, de complicitats, de joia...

LoyKaPV ha dit...

Enhorabona!!

I per altra part, el compadixc!! xD

sànset i utnoa ha dit...

Hombreeeeeeeee!

Moltes felicitats i ben tornat, encara que no sigui amb tanta freqüència com tots voldríem!

Me n'alegro molt per vosaltres!

*Sànset*

zel ha dit...

El petit carquinyoli serà molt ben rebut i molt apadrinat per tots nosaltres...de tant en tant, posa quelcom que ens il·lumini!

Enhorabona!

zel ha dit...

El petit carquinyoli serà molt ben rebut i molt apadrinat per tots nosaltres...de tant en tant, posa quelcom que ens il·lumini!

Enhorabona!

Laia ha dit...

:O Felicitaaaaaaats!!! Un nou micaquet al món!!! Doncs me n'alegro moltíssim! Ara a les capçaleres també hi haurà d'aparèixer en Ludovicus, eh!

Una abraçada per tots tres!!! :P

nimue ha dit...

oooooooh!!! moltes felicitats!!!!! :)))) espere que la teua dona portarà molt bé l'embaràs i que el part anirà molt rebé i que tindreu un micaquet xulíssim! :))))

Carquinyol ha dit...

Moltes gràcies a tots pels vostres comentaris ! De moment tot va bé... seguiré informant !!

PS: Miraré de portar una vida blocaire,... ni que sigui 'mini' !!

Publica un comentari a l'entrada